Gå till...

Anmälan barngrupper hösten 2021

Samtliga grupper är fulla!

Vi har inget kösystem för kommande grupper/terminer och det går inte att föranmäla sig. Alla är naturligtvis mycket välkomna att komma på våra ordinarie öppettider. All information som behövs finns här på hemsidan – ÖppettiderMedlemskap och Vanliga frågor.

Det finns några platser kvar till två av höstens barngrupper.

Anmälan till platserna görs via respektive formulär, det går inte att anmäla sig via e-post. Formulären stänger automatiskt när platserna är tagna. Efter lyckad anmälan visas en bekräftelse på sidan + det skickas en bekräftelse till angiven e-post. Om du inte får bekräftelse på hemsidan hann nog tyvärr någon norpa sista platsen under tiden.

Terminskostnaden är 450 kr. Observera datum för nästa träff.

Grupp 2
* För barn 7-9 år.
* Träffas söndagar 15:15-16:15.
* Nästa träff nu på söndag 26 september.

Anmälningsformulär för grupp 2!

Grupp 4
* För barn 13-15 år.
* Träffas söndagar 16:30-17:30.
* Nästa träff söndag 3 oktober.

Anmälningsformulär för grupp 4!