Gå till...

Glöm inte anmälan av inbetalning av medlemskap

Vi saknar tyvärr medlemsinfo från några som betalat in medlemskap senaste veckorna.

Vi saknar information från en inbetalning torsdag 2019-03-07, torsdag 2019-03-14 och idag söndag 2019-03-17. Alla lösta!

Har du betalat in medlemskap någon av dessa dagar och vet med dig att du glömt skicka information? Fyll i och skicka in formuläret under Medlemskap. Notera gärna ungefärlig tid inbetalningen skedde i ”Övrig information”.

För att kontrollera om vi registrerat dig som medlem logga in på IdrottOnline. Passa även på att hämta det digitala medlemskapskortet via Svenska Klätterförbundets hemsida. Det går naturligtvis även att fråga en hallvärd eller maila.

Hör av dig om du är medlem men inte har ett IdrottOnline-konto så får vi felsöka.