Gå till...

Inbjudan till Smålandscupen deltävling III

Lördag den 27 februari 2016 arrangerar vi den tredje deltävlingen i Smålandscupen.

Tävlingen hålls på vår bouldervägg i Spelefanten, Torsåsgatan 7, Kalmar. Två timmars klättring på över 50 poängsatta problem i alla svårighetsgrader – från nybörjare till expert. Dina tio bästa problem räknas. Deltagarna fyller i sina egna poängkort.

Starttider:
* 10:00 Kids upp till 12 år
* 12:15 Juniorer (13-17 år) och Seniorer (18 år och äldre)

Deltagaravgift:
* Kids och juniorer 50 kronor
* Seniorer 100 kronor

Registrering sker innan start. Det finns omklädningsrum med dusch samt möjlighet att köpa frukt, smörgås och kaffe.

Fullständig information och karta: Inbjudan till Smålandscupen deltävling III (PDF)

Det kommer att finnas fina priser! C2 Safety sponsrar med skor från La Sportiva, BIOS har skickat priser från GSI Outdoors bland annat deras Mini espresso-bryggare, STEN Climbing bidrar med boulderborstar och det kommer även finnas priser från Outnorth! Mer info finns här på Facebook.